Boblberg logo
Brigit – Ny by bragte nye veninder med samme interesse for sprog og alternativ livsstil

Brigit – Ny by bragte nye veninder med samme interesse for sprog og alternativ livsstil

Brigit på 67 år havde boet størstedelen af sit voksne liv på Sjælland, men for et par år siden valgte hun at flytte tilbage til sin barndomsby på Fyn. Selvom hun havde kontakt til gamle bekendtskaber, ønskede hun også at møde nye mennesker i sit nye område.

Efter at have oprettet en bruger på platformen, fandt Brigit hurtigt ud af, hvor let det var at finde ligesindede og møde nye venner i sit nærområde. Gennem Boblberg fik Brigit kontakt til to kvinder, som hun har fået et godt venskab til hver især. Den ene er psykoterapeut, ligesom Brigit selv, mens den anden arbejder i medicinalindustrien, som Brigit ligeledes har en indgående viden til. Det viste sig også, at Brigit og hendes nye veninder er meget sproginteresseret og alternativt anlagt.

Brigit mødes regelmæssigt med hendes veninder, hvor de udforsker deres fælles interesser sammen. De deler deres viden, erfaringer og ideer og støtter hinanden i deres personlige og faglige udvikling.

Brigit er taknemmelig for Boblberg, som har gjort det muligt for hende at opbygge et nyt netværk i sit nye område. Hun synes, det er et godt initiativ til at forbinde folk og skabe et stærkere lokalt fællesskab, især for personer, der lige er flyttet til et nyt område, eller som ønsker at udvide deres sociale netværk. Brigit opfordrer andre til at tage det samme skridt og bruge Boblberg til at møde nye mennesker og udforske fællesskaber i deres lokalområde.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.720 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her