Boblberg logo
Helene - Fandt en veninde, med børn, i sit nærområde

Helene - Fandt en veninde, med børn, i sit nærområde

I sommeren 2019 blev hun introduceret for Boblberg gennem en veninde, der selv havde benyttet platformen efter en flytning til Jylland. Hun synes det lød meget interessant, og valgte at oprette en profil og en bobl, hvori hun søgte efter veninder, med børn, i sit nærområde. Der gik ikke længe før hun fik en henvendelse på hendes bobl. Det var en kvinde, samme alder som Helene selv, der havde svaret på hendes bobl. Hun var samme alder som Helene, havde to piger, henholdsvis på fire og seks år, og boede kun ti minutter væk fra Helenes adresse.

De skrev lidt sammen, og besluttede sig hurtigt for at mødes i virkeligheden. Det første møde fandt sted i rødovrecentret, hvor deres piger kunne lege sammen, samt de kunne lære hinanden bedre at kende. Siden det første møde har de ses mange gange, og har fået grundlagt et godt venskab. De ses op til flere gange om ugen, både med og uden børn. De har både været ude og shoppe sammen, været på legeplads med deres piger, spist frokost og morgenmad sammen. Helene er meget glad for sin nye veninde, som hun kan snakke om alt imellem himmel og jord med. De har det rigtigt hyggeligt sammen, og det har deres børn også.

Helene synes Boblberg er en god ide at bruge, hvis man søger efter nogle at dele sine interesser med i dit nærområde og anbefaler brugen af Boblberg til andre. Hun har også fået både sin kæreste og svigerfar ind på siden. Der er en rigtig god platform at bruge fordi man kan finde lige hvad man søger efter siger Helene.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.821 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her