Boblberg logo
Yasmina – Samlede en gruppe for enlige mødre til sparring og hyggelige sammenkomster

Yasmina – Samlede en gruppe for enlige mødre til sparring og hyggelige sammenkomster

44-årige Yasminas venindenetværk er spredt ud til alle sider, og derfor søgte hun mod Boblberg i håb om at kunne etablere et netværk for enlige mødre. Yasmina havde et ønske om at samle en gruppe, hvor formålet ville være at støtte hinanden, hjælpe, give et skulderklap, sparring og forskellige sammenkomster med og uden børn.

Gennem Boblberg er det lykkes Yasmina at samle tre enlige mødre med børn i samme aldersgruppe, som opfylder alle hendes krav og ønsker. Den ene af kvinderne fandt Yasmina også ud af, var mor til en af hendes søns skolekammerater. Så nu har de været til skolefest sammen og har ses til en bytur. Mødrene ses 1-2 gange om måneden og deler frustrationer og glæder med hinanden og får sparring herpå. Udover at de snakker, slapper af og hygger sig i hinandens selskab, har de også for nyligt været i byen sammen, hvor den stod på drinks og dans.

”Jeg har fået dét ud af det, som jeg ønskede. En gruppe hvor vi kan dele frustrationer og glæder med hinanden og få sparring på det.”

- Yasmina

Yasmina synes, Boblberg er en genial måde at søge efter det, man har brug for.

”Boblberg er et super fint sted at være, når mennesker har brug for andre mennesker af den ene eller den anden årsag.”

- Yasmina

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.731 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her