Boblberg logo
Villy – Fik genstartet sit sociale netværk efter et par hårde år

Villy – Fik genstartet sit sociale netværk efter et par hårde år

59-årige Villy blev førtidspensionist i 2017 og kom hurtigt til at savne de mange sociale relationer, han havde haft på jobbet som vicevært. Derudover var han også gået igennem en skilsmisse, hvor han i den forbindelse også havde mistet en del af hans venner og netværk.

Villy blev bekendt med Boblberg og begyndte herigennem at søge efter nye bekendtskaber og venner. Det gik stærkt med nye kontakter, og Villy blev hurtigt en del af forskellige grupper og fællesskaber, som fx en madklub, spis og spil, biografture og frivilligt arbejde. På Boblberg har han fundet tre steder at være frivillig, hvilket har bidraget med meget godt til hans hverdag.

”Boblberg har hjulpet mig ud af min selvisolation. Jeg har fundet flere fællesskaber, som har givet mig et los bagi.”

- Villy

Han mødes bl.a. jævnligt med 2-3 personer privat, hvor de støtter hinanden på kryds og tværs. De har hjulpet Villy igennem et sygdomsforløb og hjalp ham også i hans dagligdag. Villy har også hjulpet én fra gruppen, som havde gået gennem det samme som ham.

Villy er glad for at have fundet nogle med samme interesser som ham selv, især fordi de er jævnaldrende.

Villy opfordrer andre til at prøve Boblberg og være proaktive i at finde nye sociale fællesskaber. Han understreger vigtigheden af at komme i gang med platformen og til ikke at holde sig tilbage.

”Folk skal ikke holde sig tilbage. Spring ud i det!”

- Villy

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.642 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her