Boblberg logo
Helle – Ny bedste veninde som tilflytter og førtidspensionist

Helle – Ny bedste veninde som tilflytter og førtidspensionist

48-årige Helle var lige flyttet til en ny by og savnede et fællesskab og nye venskaber. Udover at hun lige var flyttet til, var hun også blevet førtidspensionist. Hun søgte det sociale samvær, hun savnede fra arbejdspladsen og oprettede derfor en bruger på Boblberg. Her søgte hun nye bekendtskaber til café, hygge og forskellige arrangementer i nærheden.

På Boblberg henvendte hun sig til jævnaldrende Karina, hvorefter de aftalte at mødes til en gåtur. Kemien var fremragende fra starten af, og de fik snakket og grint sammen i flere timer. Karina har fundet mange fællesskaber på Boblberg, men hendes venskab med Karina overstråler dem alle. Helle og hendes nye bedste veninde snakker sammen hver dag og ses flere gange om ugen. De går bl.a. ture, tager på café og træner sammen.

Helle synes, det er fantastisk at have fundet så god en veninde på Boblberg, og hun har også blevet en del af en gruppe, hvor de tager til lokale arrangementer. Hun er stor fan af Boblberg og anbefaler det også til mange, hun kender. Hun er meget positiv omkring at bruge Boblberg igen, når hun skal udvide sin vennekreds eller søge nye aktiviteter.

”Boblberg er en fantastisk app.”

- Helle

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.629 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her