Boblberg logo
Siri – Inviterede mor, far og 17-årige søn hjem til jul

Siri – Inviterede mor, far og 17-årige søn hjem til jul

Siri på 57 år har i mange år tænkt på at prøve Julevenner og var en dag med sin mand til fysioterapeut, hvor hun faldt over en flyer omkring Julevenner. Det blev skubbet til, at hun meldte sig som julevært sammen med hendes kæreste og hans 17-årige søn.

De åbnede deres hjem op for en familie, som også havde en søn på 17 år. Siri og hendes gæster aftalte af mødes inden juleaften, hvor de fik snakket sammen og sat ansigter på hinanden og blev bekræftet, i at det var en godt match.

Gæsterne kom ved 17-tiden, hvor de begyndte med lidt kaffe og kage. De hjalp hinanden med at dække bord og gøre maden klar og var klar til at spise ved 18-tiden. I løbet af aftenen var der god stemning og gode snakke. De havde på forhånd aftalt at spille pakkeleg, hvor alle skulle tage nogle gaver med til. Det var et hyggeligt indslag til selskabet, som de brugte god tid på. Det var en stille og rolig aften i godt selskab, og ved 02-tiden tog gæsterne hjem. Det var en god oplevelse for Siri og hendes familie. Efter denne gode aften med nye julevenner er Siri interesseret i at prøve det igen næste år.

”Det er ikke sidste gang, vi melder os som juleværter.”

- Siri

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.002 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her