Boblberg logo
Ken – Fra mobbeoffer til social superhelt

Ken – Fra mobbeoffer til social superhelt

Ken på 30 år har haft en hård opvækst præget af mobning og social usikkerhed. De svære situationer har længe påvirket Ken og været årsag til, at han i store dele af sit liv har haft svært ved at åbne op for relationer. Frygten for atter at blive såret gav Ken en mistro overfor fremmede, hvilket har resulteret i, at han har været ensom i en lang periode.

Det skulle vise sig at være et skridt i en bedre retning, da Ken for et halvt år siden faldt over Boblberg. Usikkerhed og frygt fyldte hans tanker, men en lille tiltro til, at hans situation kunne ændres, gjorde ham interesseret. Efter et meget tvivlsfyldt første møde med platformen, blev Ken mere komfortabel:

”Hvor jeg før var meget usikker, blev jeg tryg i tanken om, at der måtte findes nogle for mig, og ikke alle er på samme måde.”

- Ken

Ken greb modet og oprettede en bobl. Selvom det føltes grænseoverskridende at åbne op, var Ken overbevist om, at en ærlig og detaljeret bobl vil skabe de bedste forudsætninger for at finde en ven. Kort efter kom han i kontakt med Andreas, der var faldet over hans bobl. Andreas udviste interesse, og de blev hurtigt enige om at mødes til en øl. En aftale der igen satte Kens mod på prøve. Ken udtaler, at han var meget tilbageholdende og nervøs ved det første møde, men Andreas var god til at gribe bolden og holde samtalen i gang. Mødet med Andreas var en stor succes, og Ken fik bekræftet troen på, at der også findes sunde relationer.

De to har i dag stablet et stærkt venskab på benene, hvor de ofte dyrker aktiviteter som skov- og fisketure, cafébesøg og madaftener. Mødet med Andreas har vendt Kens verden på hovedet og givet ham blod på tanden til at søge efter flere nye venskaber.

Ovenstående historie fra Ken er et bevis på, at mod kan føre til lys efter selv de mørkeste tider. Ken ønsker, at flere tør tro på det gode og turde kaste sig ud i nogle grænseoverskridende situationer i håbet om, at ændre sin situation, uanset hvor hårdt det end måtte være.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.824 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her