Boblberg logo
Heidi - Fandt flere veninder for livet

Heidi - Fandt flere veninder for livet

24-årige Heidi surfede rundt på nettet og faldt over Boblberg. Hun syntes det lød spændende og klikkede ind på siden, da hun altid synes, at det er rart at møde nye mennesker. Efter lidt tid valgte hun at oprette en bobl, hvor hun søgte et nyt netværk. Heidi arbejder til dagligt i en børnehave og følte ikke, at hun kunne udvide sit netværk igennem arbejdet længere. Hun søgte personer i sin egen aldersgruppe – måske nogle med samme interesser, men dette var ikke et krav.

En anden jævnaldrende pige skrev til hende. De skrev lidt frem og tilbage og valgte at mødes, hvor de endte med at være sammen en hel dag. De havde bare kemi fra første sekund. De bor begge i samme by, og det viste sig faktisk, at deres kærester kendte hinanden i forvejen. Derfor er det ikke kun en veninde Heidi har fået, men faktisk et nyt vennepar til både hende og kæresten. Alle fire laver mad sammen, spiller spil og drikker vin sammen så ofte, de kan.

Heidi stoppede dog ikke efter den første veninde, men fortsatte med at kigge rundt på Boblberg og faldt i snak med endnu en pige. Det viste sig efterfølgende, at den første veninde, også havde skrevet sammen med hende, og de endte derfor med at mødes alle tre. Den dag i dag, ses de alle tre med deres kærester. De nyder at lave de samme ting og har samme interesser.

Trods at have fundet to nye veninder, så fortsætter Heidi på Boblberg, da flere bekendtskaber aldrig skader. Hun har mødt endnu en pige, som hun ser frem til at møde første gang snarest.

Heidi synes, at ideen bag Boblberg er virkelig fed. Hun mener, at det kan være svært at finde nye venner, hvis man har fast arbejde.

”Det er en genial ide – hvor skulle man ellers møde nye venner?”

- Heidi

Heidi ville til hver en tid anbefale Boblberg til andre og har allerede anbefalet det til venner og familie. Hun har også overvejet at bruge Boblberg igen – måske til noget yoga i hendes nærområde.

”Jeg ville gerne anbefale Boblberg, da det jo for mig har været en succesoplevelse hele tre gange.”

- Heidi

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.953 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her