Boblberg logo
Gitte – Ny god veninde efter at have følt sig alene

Gitte – Ny god veninde efter at have følt sig alene

Gitte på 55 år havde en god og tæt veninde, som boede i samme by, så de nemt kunne se hinanden. Desværre flyttede veninde, og Gitte stod pludselig lidt alene. Hurtigt dukkede behovet op for et nyt bekendtskab i nærmiljøet, hvor en aftale ikke skulle kræve kørsel og den store planlægning.

Gitte kunne godt se, at hun selv skulle gøre noget aktivt for at ændre den nye situationen. En ældre veninde af Gittes havde, fire-fem år forinden, fortalt Gitte om Boblberg, og deraf kom tanken om at prøve platformen.

På Boblberg var der allerede eksisterende bobler, som vækkede Gittes interesse, og hun skrev til flere, som boede i samme by som hende. Gitte skrev til Alice på 56 år, som havde oprettet en bobl, hvor hun søgte en brætspilsmakker. Gitte følte ikke, at hun var særlig god til brætspil, men hun syntes, det kunne være hyggeligt, hvis Alice ville lære hende at spille. Gitte skrev til Alice, og de aftalte at gå en tur og lære hinanden lidt at kende.

Nu har Gitte og Alice en aftale mindst en gang om ugen, og de har stor gavn af hinanden. De får ikke spillet brætspil, men gået ture, og de har også begge været på besøg hos hinanden. De deler flere forskellige interesser og bor tæt på hinanden.

Gitte har allerede anbefalet Boblberg til andre, især til dem som har brug for at udvide omgangskredsen i nærmiljøet. Derfor kommer Gitte til at bruge Boblberg igen til forrået, hvor hun vil søge en veninde, som er haveentusiast som hende selv. Hendes håb er, at de kan dele fif og erfaringer om livet i haven med hinanden.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.630 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her