Boblberg logo
Michael – Fandt en at dele sin glæde og ro i naturen med

Michael – Fandt en at dele sin glæde og ro i naturen med

47-årige Michael deltog til et kursus uafhængigt af Boblberg, hvor han mødte en, der anbefalede Boblberg til ham. Han tog det til sig, men havde ikke for at bruge Boblberg på det tidspunkt.

Efter et halvt års tid og endnu en livsænderne begivenhed kom Michael i tanke om Boblberg, hvor han derefter oprettede sig og snusede rundt inde på universet. Micheal finder en stor ro i at tage i skoven, hvor han laver bål og nyder tilværelsen. Den glæde han får ved et besøg i skoven, ville han gerne dele med en. Derfor søgte han efter en på Boblberg til lige netop dette.

Efter Michael have lagt sin bobl ud, skrev han lidt frem og tilbage med tre personer, hvoraf den ene var ekstra interesseret i at dele denne naturoplevelse med Michael. Personen boede ikke langt væk, hvilket gjorde det nemmere at aftale at mødes.

Micheal var meget spændt på aftalen, han følte det var som at tage på blinddate – bare for venskaber. Aftalen gik supergodt, og Micheal følte, der var en god jargon mellem dem. De sås en tre timers tid.

Lige nu er Michael stadig på Boblberg og følger med i diverse nye bobler. Han håber, at han igen kan få overskuddet til at søge nogle nye bekendtskaber på Boblberg, udover det ene han har fået.

Michael har været så glad for konceptet, at han både mundtligt og online opfordrer andre til at prøve det af.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.730 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her