Boblberg logo
Cathrine – Har fået ny social base som tilflytter

Cathrine – Har fået ny social base som tilflytter

24-årige Cathrine flyttede til Sjælland fra Jylland og søgte i den forbindelse et nyt netværk til hendes nye tilværelse. Cathrine efterlod hele sin sociale omgangskreds, og hun stod derfor på bar bund. Efter at have stiftet bekendtskab med Boblberg, besluttede hun sig for at kaste sig ud i konceptet. Cathrine oprettede en bobl på Boblberg, hvor hun skrev, hvad hun søgte.

Det var vigtigt for Cathrine at være specifik i sin søgning for at få de bedste forudsætninger for en succes. Cathrine skrev blandt andet, at hun søgte nye venskaber, og hvad hendes interesser er.

Cathrine har i dag fået to rigtig gode veninder, som hun jævnligt ses med. De ses uafhængigt af hinanden og har meget afveksling i måden, de ses, og Cathrine har derfor allerede fået mange gode oplevelser og en stærkt social base i hendes nye tilværelse.

Cathrine har sammen med sin veninde inddraget deres respektive kærester, hvor de har holdt parmiddage og nu planlægger en fælles ferie.

Udover nye veninder er Cathrine blevet inspireret til at søge nye veje på Boblberg. Hun har i dag oprettet en bobl vedrørende barselsaktiviteter – mulighederne er mange.

”Forvent ikke, at folk kommer flyvende til dig, du skal selv være aktiv og ville det.”

- Cathrine

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.721 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her