Boblberg logo
Mina – Nytårsaften med god kemi mellem alle tre kvinder lige fra start

Mina – Nytårsaften med god kemi mellem alle tre kvinder lige fra start

Mina på 70 år skulle fejre nytårsaften alene, men det var hun ikke meget for, hvorfor hun besluttede sig for at gøre noget ved det. Gennem Boblberg havde Mina hørt om Nytårsvenner.dk, hvor hun straks oprettede en bobl og inviterede gæster hjem til nytårsaften. Med erfaring fra Boblberg.dk, havde Mina høje forventninger til at skulle benytte sig af Nytårsvenner. Hun fik oprettet en aktivitet, og inviterede gæster til nytårsaften hjemme hos hende.

Efter kort tid kom Mina i kontakt med to kvinder, som også manglede nytårsvenner at fejre aftenen med. Den ene kvinde var jævnaldrende med Mina, mens den anden var lidt yngre, men dynamikken fejlede intet. En lille uge inden nytårsaften havde de tre kvinder aftalt hvem, der skulle medbringe hvad til aftenen. Den ene skulle medbringe forret og bobler, mens den anden skulle have dessert med. Mina stod selv for hovedretten, som var entrecotes, og så havde hun lavet hjemmelavet kransekage.

Nytårsaften blev ikke afholdt hos Mina, og sammen med den ene af kvinderne ankom hun derfor sidst på eftermiddagen hjemme hos værten, hvor snakken gik perfekt fra start. De fik alle set Dronningens nytårstale og spiste derefter en meget lækket 3-retters menu. Da klokken slog 00 blev der skålet og set fyrværkeri. Efterfølgende blev der tændt musik og drukket Gin Hass til klokken 2 om natten.

Mina er ikke i tvivl om, at de skal se hinanden igen, når tiden er til det. Alle tre damer har haft en skøn nytårsaften, som Mina vil huske i lang tid. Derfor kommer hun selvfølgelig også til at bruge Nytårsvenner igen næste år.

”Jeg har intet dårligt at sige om Nytårsvenner, fantastisk mulighed.”

- Mina

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.253 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her