Boblberg logo
Elsebeth – Ny vennegruppe efter tabet af sin mand

Elsebeth – Ny vennegruppe efter tabet af sin mand

For et år siden mistede 67-årige Elsebeth sin mand efter et længere sygdomsforløb. Vennekredsen blev indsnævret og de venner, der var tilbage, boede alle langt væk. Elsebeth ville heller ikke være en byrde for sine børn, og derfor tog hun et aktivt valg om selv at gøre noget ved det.

”Det nytter ikke at sidde og vente på, at nogen kommer og hiver fat i mig.”

- Elsebeth

Gennem kontakt med kommunen blev Elsebeth introduceret til Boblberg, hvilket satte gang i hendes søgen efter nye venskaber. Elsebeths ihærdighed ente med, at hun fik bygget en vennegruppe op på i alt tre mænd og tre kvinder.

Elsebeth arrangerede en fællesspisning i håb om, at gruppen ville have en god dynamik, hvilket den havde. Hun havde på forhånd lært hvert individ at kende, inden hun inviterede til fællesspisning. Vennerne i gruppen er alle i 60’erne. I dag ses vennegruppen til spisning, gåture, koncerter, kortspil og meget mere.

Elsebeth er hende, der holder styr på forsamlingen og har lige nu to flere, der gerne vil være med i deres vennegruppe. Hun sørger for, at de også kan ses på kryds og tværs af hinanden, så alle ikke hver gang skal være samlet, hvilket fungere supergodt.

Elsebeth har ikke kun haft succes med denne vennegruppe, men også med Nytårsvenner.dk, hvor hun havde dejligt besøg af en herfra.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.253 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her