Boblberg logo
Dorthe – Fandt julevenner for resten af livet

Dorthe – Fandt julevenner for resten af livet

Dorthe på 46 år er en trofast bruger af Boblberg og har fundet adskillige fællesskaber gennem appen. Da hun blev bekendt med Julevenner gennem Boblberg, så hun en mulighed for at hjælpe personer, der skulle sidde alene til jul, ved at invitere dem hjem til juleaften.

Dorthe, hendes kæreste og datter meldte sig som Juelvenner og kom i kontakt med Ida og Lars, et jævnaldrende par, som de inviterede hjem til jul, da de ellers skulle sidde alene.

Juleaften kom, og de svingede lige fra første sekund, de så hinanden. De startede klokken 17, og tiden gik så hurtigt, at klokken lige pludselig var halv 2, inden Ida og Lars tog hjem. Selvom Dorthe gik ind til oplevelsen med en optimistisk tankegang, blev hun stadigvæk positiv overrasket over, hvor god en aften de havde.

”Fed oplevelse, jeg gør det gerne igen.”

- Dorthe Christensen

For Dorthe blev denne juleaften en aften, hvor alt gik op i en højere enhed. De har stadigvæk en ugentlig kontakt med hinanden og har også aftalt, at de skal mødes i fremtiden. Denne oplevelse har givet Dorthe mod på at bruge Julevenner i fremtiden, og det er også en klar anbefaling fra hendes side til andre at gøre brug af.

”Som anbefaling giver jeg Boblberg og Julevenner 10/10.”

- Dorthe

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.638 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her