Boblberg logo
Andreas – Ny ven med samme interesse for fotografi efter slem hjernebetændelse

Andreas – Ny ven med samme interesse for fotografi efter slem hjernebetændelse

29-årige Andreas var under uddannelse til fotograf, da han i 2020 pludselig fik en slem hjernebetændelse. I dag har det bl.a. skadet hans hukommelse og gjort, at han indimellem hører uhensigtsmæssige stemmer. Andreas er flyttet på et bo- og aktivitetscenter, et stykke væk fra hans venner og veninder, og da han også er i gang med at søge efter et skånejob, begyndte dagene at blive lange.

Af sin mor fik Andreas derfor anbefalet Boblberg, og han oprettede derfor en bruger og en bobl, hvor han søgte efter venskaber til at dele fælles interesser sammen med.

”Boblberg var, og er, lige noget for mig. Jeg elsker at møde nye mennesker, og det var derfor ikke grænseoverskridende for mig.”

- Andreas

På Boblberg kom Andreas i kontakt med Hans, en tre år ældre gut, der også interesserer sig for billede og fotografi. De aftalte at mødes samme dag, de var kommet i kontakt med hinanden.

”Det var som om, vi havde kendt hinanden hele livet.”

- Andreas

Næste gang de mødtes stod den på et photoshoot, hvor Hans bl.a. introducerede Andreas for en ny teknik, som han aldrig selv havde tænkt på. Andreas har også været hjemme hos Hans til gode snakke og madlavning.

Andreas er ovenud lykkelig for at have fundet en med samme interesse, men også over at have fundet en ny ven, der kan forstå, hvis han fx må aflyse deres aftaler med forholdsvis kort varsel, hvis han en dag har det for skidt til at gå ud ad døren pga. sine bivirkninger efter hjernebetændelsen.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.651 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her