Boblberg logo
Elin - Flyttede til en ny by og fandt en veninde for livet

Elin - Flyttede til en ny by og fandt en veninde for livet

57-årige Elin ville rigtig gerne udvide sit netværk, efter hun flyttede til en by, hvor hun ingen kendte. Elin oprettede derfor en bobl på Boblberg, men kontaktede også andre, der havde oprettet bobler. En af dem, hun kontaktede, var jævnaldrende Dorthe. De har begge børn og børnebørn, og det viste sig faktisk, at deres børnebørn går i samme børnehave, hvilket Elin og Dorthe har grint over flere gange.

Elin blev skilt for mange år siden, og efter hun flyttede til en ny by, havde hun brug for en veninde, som bedre kunne sætte sig ind i hendes situation, da hendes veninder fra hendes gamle hjemby alle er gift. Elin har fundet det, hun søgte i Dorthe. Det kunne hun mærke efter bare første møde, hvor de næsten ikke kunne stoppe med at snakke igen.

Både Dorthe og Elin var meget ærlige fra start af, og det betød rigtig meget for Elin, da det gjorde, at hun kunne mærke, at deres venskab kunne blive rigtig godt.

Dorthe og Elin ses ofte, og nogle gange bliver det til flere gange i ugen. De tager i biografen, på café, mødes hjemme hos hinanden til en kop te eller tager på spontane ture i IKEA.

”Vi har fået rigtig meget ud af hinanden.”

- Elin

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.253 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her