Boblberg logo
Sandra – Gav mindefuld juleaften til julegæst, der bor på opholdssted

Sandra – Gav mindefuld juleaften til julegæst, der bor på opholdssted

Sandra på 33 år hørte om Julevenner.dk og synets, det var et fantastisk koncept. Hun skulle selv holde juleaften med sin kæreste, søn på tre år, mor og hendes kæreste. Sandra fortalte sin familie om Julevenner, og de blev hurtigt blev enige om, at de gerne ville være juleværter.

På Julevenner kom Sandra i kontakt med Nora, der bor på opholdssted, og som derfor søgte en sød familie at tilbringe juleaften med. Den familie endte med at blive Sandras.

D. 24. december hentede Sandras søde familie Nora, og så gik den traditionsrige jul ellers i gang. Der blev serveret lækker julemad, spillet pakkeleg og selvfølgelig fundet en vinder til mandelgaven, som Nora havde med.

Den hyggelige julestemning var helt i top. Sønnen og Nora fandt tryghed i hinanden, hvilket Sandra syntes var dejligt. Sandra havde, meget betænksomt, sørget for, at der var en fin julegave til Nora, som hun var meget taknemmelig for.

Sandra og Nora har efter den dejlige juleaften opretholdt kontakten, og Nora har spurgt, om de vil holde jul sammen igen, hvilket Sandra og familien meget gerne vil.

”Ingen skal sidde alene juleaften, og derfor inviterede Nora hjem til vores juleaften.”

- Sandra

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.721 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her