Boblberg logo
Amalie – Ny by, nyt studie og ensomhed førte til en ny god veninde

Amalie – Ny by, nyt studie og ensomhed førte til en ny god veninde

26-årige Amalie er et socialt menneske, som nyder at omgås andre, men blev nødsaget til at rive teltpløkkerne op for at starte et nyt studieliv i en anden landsdel. Amalie havde ingen omgangskreds i den nye by, udover dem hun gik på studie med, som ikke var blevet til mere end bare studiekammerater. En dag faldt hun over Boblberg, hvorefter hun oprettede sig med det samme og skrev en bobl.

”Jeg er ret udadvendt, så det var grunden til, at jeg først oprettede mig, da det var et

Fællesskab, jeg manglede.”

- Amalie

Efter at have været i kontakt med flere, fandt hun den veninde, hun søgte efter. De fandt hurtigt ud af, at de havde en god kemi og fælles interesser, hvorefter de besluttede sig for, at de skulle mødes på en gåtur. Gåturen blev dog længere, end de begge selv havde forventet, fordi de havde det så sjovt, at tiden forsvandt.

”Vi søgte begge et venskab, hvor man kan dele sine frustrationer, dele erfaringer, og vi blev ret

hurtigt fortrolige med hinanden, fordi det var lige præcis det, vi søgte igennem Boblberg.”

- Amalie

Amalie og den nye veninde, Therese, har et aktivt venskab, hvor de mødtes jævnligt og kan fortælle hinanden alt mellem himmel og jord. De kan samtidig udfolde deres interesser, da de begge godt kan lide at være kreative. De er blevet så tætte, at de også er begyndt at stikke til hinanden og huske hinanden på at være kreative eller komme med nye ideer til nye hobbys, som f.eks. strik, male mv. de kan dyrke sammen.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.419 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her