Boblberg logo
Ulla – Ny veninde førte til en stor venindegruppe efter tilflytning og ensomhed

Ulla – Ny veninde førte til en stor venindegruppe efter tilflytning og ensomhed

65-årige Ulla stod et nyt sted i livet, da hun rykkede teltpløkkerne op og flyttede til en ny by. Dette efterlod hende uden det store netværk og med en lille omgangskreds, som hun ønskede skulle være større. Hun følte sig ensom, fordi hun stod et nyt sted i livet i en ny by. Trods gode kollegaer på sit nye arbejde, så manglede hun et netværk udover det professionelle.

På Boblberg fik Ulla kontakt til en ny potentiel veninde. De to mødtes på en kaj ved vandet, hvor de snakkede og udvekslede livserfaringer. De to mærkede begge hurtigt kemien og potentialet til et godt venskab. I sit nye venskab føler Ulla sig både set og hørt. I venskabet rummer de to kvinder hinanden på en måde, hvor de kan snakke om livet og samtidig have det sjovt. Deres venskab har holdt ved i tre år, og de to ses stadig.

”Der er mange mennesker på Boblberg, som jeg kunne matche med og finde nogen at lave noget med.”

- Ulla

Det ene venskab har, udover gode samtaler og minder, også ført nye relationer med sig. Gennem sin nye veninde har Ulla også lært fem andre personer at kende. Ulla og veninden har samlet en gruppe på i alt syv personer, der sammen mødes og hygger sig. I gruppen mødes de ofte og snakker og er kreative sammen. De strikker blandt andet, men stunderne går nu mest med hyggesnak og dejlige samtaler. Alle i gruppen lærer hele tiden hinanden bedre at kende og mødes også på kryds og tværs for at lave forskellige ting sammen. Det, der binder kvinderne sammen, er deres personligheder og muligheden for at kunne relatere til hinandens livssituationer.

”Jeg vil klart anbefale Boblberg og har allerede gjort det. Ensomhed er jo det største problem, vi har i Danmark”

- Ulla

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.721 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her