Boblberg logo
Nina - Åbnede sit hjem for syv fremmede til nytår med god mad, sjove lege og gode spil

Nina - Åbnede sit hjem for syv fremmede til nytår med god mad, sjove lege og gode spil

Nina på 31 år og hendes kammerat Jakob havde aftalt at holde nytår sammen. Jakob havde gjort brug af Nytårsvenner.dk sidste år, og de blev derfor hurtigt enige om at invitere nytårsgæster hjem gennem platformen. Jakob blev desværre syg nytårsdag, og Nina stod derfor nu selv med syv fremmede gæster, som de havde fundet gennem Nytårsvenner. Nina er vant til at arrangere sociale events, så tanken om at holde det med nye ukendte mennesker virkede oplagt og som en spændende oplevelse.

Nina var spændt og glad for, at der ville komme gæster til hendes hjem, men hun ville stadig beholde hendes personlige rum private. Derfor havde Nina pyntet op og gjort det hyggeligt i køkkenet, hvor festen skulle foregå.

”Vi var mellem 27-43 år, men aldersforskellen havde ingen betydning, og vi kom godt ved.”

- Nina

Nina havde skrevet til hendes gæster, at de kunne komme fra kl. 16, men de måtte undvære Dronningens Nytårstale, da hun ikke havde noget tv. Til gengæld havde Nina sørget for underholdning i form af spil og hemmelige ”opgaver” til gæsterne. De havde på forhånd fået at vide, at de ikke måtte røbe deres profession, så selskabet kunne lege arbejdsgætteleg senere på aftenen – en idé, der fik selskabet til at åbne op for anderledes taleemner. Efter mad og hygge gik de sammen ud for at se fyrværkeri, drikke champagne og spise kransekage. Aftenen sluttede klokken 03, hvor gæsterne gik hjem efter en superhyggelig nytårsaften.

Nina har haft et anderledes, men rigtig godt nytår og fortæller, at hun sagtens kunne finde på at bruge Nytårsvenner igen.

”Det var en god oplevelse, og jeg kan sagtens se mig selv gøre det igen.”

- Nina

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.263 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her