Boblberg logo
Susanne – Fandt vennepar til hende og hendes mand

Susanne – Fandt vennepar til hende og hendes mand

56-årige Susanne er netop kommet ud på den anden side af en rigtig hård periode i hendes liv. I november 2018 mistede Susanne nemlig hendes kun 32-årige datter til brystkræft. Brystkræften havde spredt sig til hjernen - og efter at de fik den besked, vidste de alle godt hvad klokken havde slået. Selvom hendes datter var god til at humøret højt lige til det sidste, er dét det værste Susanne nogensinde har gået igennem: Det kan ikke beskrives med ord hvor hårdt det er at begrave sit barn. Det ønsker jeg for absolut ingen. Oveni det fik hendes mand for et par år siden en blodprop, og få dage inden denne historie er skrevet, har Susanne lige haft en blodprop i hjernen. Heldigvis er Susanne kommet sig hurtigt, og behandles nu med medicin og går til genoptræning hos en fysioterapeut.

Susanne og hendes mand snakker ikke så meget med deres familier og manglede derfor lidt selskab og et frisk pust i deres liv. Susanne stiftede bekendtskab med Boblberg og oprettede sin egen bobl, hvor hun søgte efter et nyt vennepar til hende og hendes mand. Et vennepar som de kunne snakke om livet med, hygge sig med og bare nyde hinandens selskab. De har i dag fundet et jævnaldrende vennepar, som de har mødtes med to gange. Første gang de mødtes var til en kop kaffe hjemme hos Susanne, så de kunne se hinanden an.

Efter har Susanne og hendes mand været hjemme hos de andre til en middag, og de har netop aftalt en ny middag hjemme hos Susanne. Susanne er også frisk på at opleve andre ting med dem: Jeg kunne godt finde på at tage dem med ud og bowle eller noget helt andet. Susanne er vild med konceptet og har også anbefalet Boblberg til hendes arbejdskollegaer: Der er overraskende mange som føler sig alene og som er ensomme, så det her er en rigtig god idé. Susanne vil klart bruge Boblberg igen, og skal snart oprette en bobl hvor hun og hendes mand søger reservebørnebørn. Hendes mand har fire børn, syv børnebørn og to oldebørn - men da de heller ikke har så meget kontakt med dem, har de et stort ønske om at blive reservebedsteforældre.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.257 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her