Boblberg logo
Ida – Følte ensomhed i hverdagen, men fandt fællesskaber gennem Boblberg, Julevenner og Nytårsvenner

Ida – Følte ensomhed i hverdagen, men fandt fællesskaber gennem Boblberg, Julevenner og Nytårsvenner

Ida på 51 år følte et tomrum i hendes hverdag, da hun flyttede til en ny by efter en skilsmisse, samtidig med at hendes børn blev ældre og flyttede hjemmefra. Hun begyndte at mærke ensomheden og havde brug for nye fællesskaber, hvorfor hun oprettede en bruger på Boblberg.

Ida fandt hurtigt ud af, at mange stod i samme situation som hende, og hun kom hurtigt kontakt med en jævnaldrende kvinde, som hun delte samme interesser og erhverv med. Deres venskab startede med en biograftur, som udviklede sig til hyggelige stunder, såsom cafébesøg. Ida og hendes nye veninde blev hurtigt en del af hinandens hverdag, og begge deres kærester fandt også et rigtig godt venskab i hinanden.

Hvert andet år holder Ida og hendes kæreste jul alene, da de er en delefamilie, men i år skulle der ske noget nyt. Ida havde hørt om Julevenner på Boblberg, og så dette som en god mulighed for dem. På Julevenner blev Ida og hendes kæreste inviteret hjem til et par og deres to børn. Det var en anderledes oplevelse med forskellige juletraditioner, men Ida og hendes kæreste gik ind med et åbent sind, og det endte med at blive en rigtig hyggelige juleaften, som først sluttede ved 02-tiden om natten.

Efter en god oplevelse med Julevenner blev Ida inspireret til at benytte sig af Nytårsvenner. Gennem Nytårsvenner inviterede Ida tre hjem til hende sammen med hendes mor og kæreste. Grundet den lange vej havde Ida tilbudt dem overnatning, da det ikke skulle være en forhindring for dem at få et ekstra glas vin. Ida havde gjort meget ud af aftenen med forskellig nytårspynt, såsom guirlander og nytårshatte, som fra start af satte et stort indtryk på gæsterne, og som bestemt også var med til at sætte stemningen fra start.

De begyndte aftenen med Dronningens nytårstale, hvor de efterfølgende satte sig til bords og fik en god traditionel nytårsmenu lavet af Ida, som var oplyst på forhånd. I løbet af aftenen var der god stemning, der blev spillet terningspil, skudt krudt af og skålet i champagne. De kom alle godt ind i det nye år og er blevet enige om at skulle ses igen.

”Vi var meget forskellige, men det gav et godt samspil.”

- Ida

Efter flere gode oplevelser med Boblberg, Julevenner og Nytårsvenner har Ida stadig en aktiv bruger og ser frem til at starte nye fællesskaber.

”En ekstra ven kan man altid bruge.”

- Ida

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her