Boblberg logo
Kitt – Sprang ind i det nye år med nye venskaber

Kitt – Sprang ind i det nye år med nye venskaber

51-årige Kitt blev opmærksom på Nytårsvenner gennem Boblberg, som hun så som en god mulighed til være med til at bidrage til, at ingen skulle sidde alene nytårsaften – og selvfølgelig til at få nye bekendtskaber. Derfor besluttede Kitt og hendes børn sig for at åbne deres hjem for Tina og hendes 14-årige søn Sean, som de kom i kontakt med på Nytårsvenner.

Kitt var ikke så bange for at åbne sit hjem for en fremmede, men satte sig mere i Tinas sted og tænkte på, hvordan det måtte være at komme hjem til andre. Kitt var jo på hjemmebane og havde dermed sine trygge rammer at læne sig op ad.

Traditionen tro begyndte aftenen med Dronningens nytårstale efterfulgt af en 3-retters menu, der selvfølgelig sluttede af med kransekage og bobler. Børnene hyggede sig, og snakken mellem Tina og Kitt flød hele vejen til halv 3 om natten, hvor aftenen sluttede. De to damer havde mere tilfælles, end at det var deres første ”utraditionelle” nytårsaften. De fandt ud af, at de begge var pædagoger og ikke boede langt væk fra hinanden – og så selvfølgelig, at de begge var enlige mødre.

”Hvis jeg kan gøre så lidt, er det det mindste, jeg kan gøre for et andet menneske.”

- Kitt

Aftenen var en succes, og Kitt og Tina skriver stadigvæk den dag i dag. Det var sådan en god oplevelse for Kitt og hendes børn, at de ikke er afvisende for at åbne sit hjem op for nye nytårsvenner igen.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.636 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her