Boblberg logo
Eva – Flyttede til en ny by og blev et venskab rigere

Eva – Flyttede til en ny by og blev et venskab rigere

72-årige Eva faldt først over Boblberg på det lokale bibliotek, hvor hun syntes, at det så virkelig spændende ud. Hun var flyttet til en ny by og savnede derfor at have nogen venner i nærområdet, som hun kunne ses med. På Boblberg valgte hun at oprette sin egen bobl, hvor hun søgte efter andre, der, ligesom hende selv, heller ikke havde noget netværk i byen.

På Boblberg fik Eva kontakt til en jævnaldrende anden bruger, som hun aftalte at mødes med til en kop kaffe på biblioteket. De klikkede med det samme og havde nogle rigtig gode samtaler. Der var ingen tvivl om, at de skulle ses igen, og de har siden ses hver uge til mad, kaffe, gode snakke og kortspil, hvor de lægger en 20’er i fælleskassen, hvis man taber.

Eva er gangbesværet, men det stopper hende ikke fra at se noget flot natur, og her hjælper hendes nye ven hende ved at hente Eva og køre hende rundt.

”Vi hygger os så gevaldigt sammen, det er simpelthen så skønt. Og det er så rart at have fundet en god ven i mit nærområde. Jeg synes, Boblberg er alletiders. Hvis man føler sig lidt ensom, så er det det perfekte sted til at finde nye fællesskaber.”

- Eva

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.719 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her