Boblberg logo
Hanne – Kom ensomheden til livs gennem interesserne for vandring, badning og kulturelle begivenheder sammen med ny veninde

Hanne – Kom ensomheden til livs gennem interesserne for vandring, badning og kulturelle begivenheder sammen med ny veninde

69-årige Hannes hverdag var begyndt at blive en smule ensom, og hun følte, at hun manglede veninder i dagligdagen til spontane og hyggelige aftaler. En dag stødte hun på Boblberg, som blev det nye skridt ind i et rigtig godt venskab. Hun faldt nemlig over en bobl, hvor der var en jævnaldrende kvinde, som efterspurgte nye veninder i nærområdet til lange gåture, kaffehygge og meget andet, hvilket var lige dét, som Hanne selv havde lyst til.

”Jeg følte mig ensom og søgte veninder.”

- Hanne

Hanne fik meget hurtigt svar på sin henvendelse til hende. De skrev kort sammen, men besluttede sig hurtigt for, at de skulle mødes for se hinanden rigtigt an. De aftalte at mødes ved en nærliggende strand som var på halvvejen for dem begge og gå en tur med en kop kaffe i hånden. Da de mødtes, var det som havde de kendt hinanden i mange år, snakken gik derud af og aftale med det samme, at de skulle mødes igen.

I dag ses de to veninder ca. hver anden uge, hvor de mødes og deler fælles interesser som badning, vandreture, kulturelle begivenheder, fællesspisninger og meget andet.

”Jeg synes, Boblberg er en god idé og en tryg måde til at finde venner uden det er dating.”

- Hanne

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.256 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her