Boblberg logo
Marianne – Venindegruppe til festlige begivenheder med dans og musik

Marianne – Venindegruppe til festlige begivenheder med dans og musik

Marianne på 59 år kan godt lide musik, dans og festlige arrangementer. Dog var der ikke mange i hendes eksisterende omgangskreds, der delte denne interesse i samme grad som hun. Efter hun både havde hørt andre fortælle om Boblberg samt set flyers og plakater, besluttede hun sig for at oprette en bruger. Marianne oprettede herefter en bobl, der henvendte sig ud mod danse- og musikglade kvinder.

Marianne kom i kontakt med tre søde kvinder, som var friske på at lave en gruppe, der sammen kunne tage ud og få sig en svingom en gang imellem. De mødtes først til en kop kaffe for at se, om kemien var der, og det blev hurtigt bekræftet. I dag har de deltaget i flere arrangementer sammen og har bl.a. også fejret nytår sammen.

De er blevet rigtig gode veninder i dag og hjælper hinanden, når der er behov for det. Marianne har eksempelvis passet en af de andres kat, imens hun var på ferie. Marianne siger, det er rart at møde nye mennesker, som man føler sig tryg ved.

”Jeg ville ud at finde nogle nye venskaber med samme interesse, hvilket lykkedes.”

- Marianne

Marianne og veninderne har allerede tilmeldt sig en masse arrangementer og glæder sig meget til at få en masse festlige stunder sammen.

”Vi skal danse rigtig meget nu til foråret, når der arrangeres dansefester på Natdisk samt på Islands brygge, hvor vi er tilmeldt 80’er dansefest i marts.”

- Marianne

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.717 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her