Boblberg logo
Rie – Fandt nye medlemmer til Petanque Klub

Rie – Fandt nye medlemmer til Petanque Klub

Rie havde et brændende ønske om, at få flere medlemmer til Rødovre Petanque Klub. Hun hørte for første gang om Boblberg gennem sin familie, som havde fundet en brætspilklub. Ved Spring For Livet i Nørrebrohallen, blev Rie gjort opmærksom på Boblberg endnu engang. Derefter besluttede Rie sig for at lave en bobl for Rødovre Petanque Klub, hvor hun søgte nye medlemmer.

”Flere har henvendt sig til min bobl, vi har endda fået et nyt medlem, der allerede har købt petanquekugler og er med i dag for første gang.”

– Rie

Rie tager imod os, Boblberg, med åbne arme og et stort smil, da vi ankommer til petanqueklubben i Rødovre. Vi bliver præsenteret for de medlemmer, der er mødt op til et spil petanque, hvor Rie også fortæller grunden til, at vi er mødt op i dag. Vi bliver med det samme inviteret med til et spil petanque.

I dag er boblen er stadig aktiv, da Rie ønsker at flere får lyst til at være en del af deres fællesskab. Hun vil helt sikkert anbefale Boblberg til dem, hun mener, kunne have brug for det. Hun er selv også lige blevet inviteret ind i en gruppe af brætspillere, der har fundet sammen på Boblberg, som hun glæder sig meget til at mødes med.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her