Boblberg logo
Julie – Ny troværdig veninde efter tilflytning

Julie – Ny troværdig veninde efter tilflytning

Julie på 18 år var netop flyttet til en ny by sammen og ville derfor gerne finde nye veninder i nærheden. I Julies hverdag fylder musikken meget – hun spiller dog ikke selv, men elsker at lytte til musik og tage til koncerter. Hun kunne derfor godt tænke sig at finde nogen veninder, som havde samme interesser som hende selv i den nye by.

Hun gik ind på Boblberg for at se, hvilke muligheder hun havde for at finde nogen jævnaldrende veninder med samme interesser, hvor hun her stødte på en bobl, der fangede hende. En ung pige søgte efter nye venner til tøsehygge, dans, gåture og meget mere. Julie tænkte, at det var noget lige for hende, og så boede hun dejlig tæt på.

Julie besluttede sig derfor for at skrive til boblen, hvorefter de hurtigt fik skabt deres første kontakt.

”Hun virkede super sød, og vi havde mange fælles interesser.”

– Julie

De fandt hurtigt ud af, at de havde mange af de samme interesser, der gjorde, at de havde masser at snakke om, når de skulle mødes for første gang. De skrev sammen i en månedstid, før de besluttede sig for at mødes til en gåtur.

Kemien mellem dem var fuldstændigt, som de begge havde håbet på, og de fik gået en lang tur, hvor de fik snakket rigtig godt.

Siden da har de mødtes ofte og er blevet rigtig tætte veninder, hvor de sammen drøfter musik, natur, sport og meget andet, når de ses. I dag mødes de med max. to ugers mellemrum og er i løbende dialog med hinanden optil, at de skal ses til venindehygge. Julie glæder sig altid til at se sin nye veninde og ser frem til, når de skal mødes igen.

Julie kunne klart finde på at bruge Boblberg igen til at finde endnu flere nye fællesskaber og synes, at Boblberg er et rigtig godt sted, hvor man kan finde jævnaldrende med samme interesser.

”Jeg vil helt klart anbefale Boblberg til andre. Jeg har fået en god veninde ud af det, og vi er blevet rigtig tætte.”

- Julie

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.720 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her