Boblberg logo
Leif – Løbemakker, gåturskammerat og en madklub

Leif – Løbemakker, gåturskammerat og en madklub

50-årige Leif er førtidspensionist pga. sin ryg, men elsker motion og ville gerne finde nogen motionsvenner. Leif hørte første gang om Boblberg hos Røde Kors, eftersom han selv er frivillig besøgsven ved dem. Her havde Røde Kors afholdt et møde med de frivillige, hvor de havde fortalt, hvad Boblberg er, og hvad platformen bruges til.

Efter mødet oprettede Leif sin egen bobl på Boblberg, hvor han skrev nogen at dyrke motion med – særligt løb. Ud af denne bobl kom to nye kammerater. Han mødte Jesper på 47 år, som han nu løber med. De løber et par gange om ugen, alt efter hvad der lige passer ind i deres kalender. De har det super godt sammen og kan også sagtens finde på at tage en øl sammen i ny og næ.

Udover Jesper har Leif fundet en kammerat at gå ture med. Leif er vild med alle former for motion, og synes det er dejligt at have flere at dyrke det med.

Leif blev ud fra sin motionsbobl kontaktet af Dorte. Hun har selv brugt Boblberg til at starte en madklub og skrev til Leif for at høre, om han var interesseret i at komme med i den. Det ville Leif gerne, og nu er de tre mænd og tre kvinder i en dejlig hyggelig madklub, hvor de mødes en gang om måneden og skiftes til at være hjemme ved hinanden. I madklubben er aldersgruppen meget bred, men det stopper dem ikke fra at mødes, og snakken går uafbrudt.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.952 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her