Boblberg logo
Annette – Spillemakker og ny familieven i samme person

Annette – Spillemakker og ny familieven i samme person

43-årige Annette og hendes mand var tilflyttere, og de havde derfor ikke noget netværk i den nye by. Annette blev bekendt med Boblberg og tænkte, at det var oplagt at finde nye lokale fællesskaber her.

”Det er svært at være tilflytter og ikke kende en eneste, og når man ikke er med i en forening, hvor skal man så finde nye bekendtskabers henne? Vi søgte mod Boblberg.”

- Annette

På Boblberg faldt Annette og hendes mand over Henriks bobl, der omhandlede meget af det, de søgte. De kontaktede ham, og det skulle vise sig, at det var starten på et nyt og smukt venskab mellem Annette, hendes mand og Henrik.

De ses til bræt- og kortspil og selvfølgelig rigtig gode snakke. Henrik har endda lært dem et nyt spil, Bang, som Annette og hendes mand er vilde med. Af og til mødes de også til aftensmad, hvor Annettes far også kom og var med.

Henrik er blevet sådan en god ven for Annette og hendes mand, at de nu har inviteret ham med til deres sammenskudsgilde, hvor hele familien deltager. Nu er Henrik ikke bare kun en spilleven, men en god spilleven.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.572 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her