Boblberg logo
Ida – Ensomheden blev mindre med ny veninde efter tilflytning

Ida – Ensomheden blev mindre med ny veninde efter tilflytning

Ida på 23 år flyttede 60 km væk fra familie og venner og følte sig pludselig meget alene og ensom. I gymnasiet havde Ida hørt om Boblberg, og hun kom derfor til at tænke på, at det var en oplagt mulighed til at udvide omgangskredsen i den nye by. Hun undersøgte det nærmere og faldt over en bobl fra en sød pige, som hun valgte at skrive til.

”Jeg havde min kæreste, men grundet hans arbejde på daværende tidspunkt var jeg ofte alene hjemme - også over flere dage. Det blev meget tomt, og jeg følte mig ensom.”

- Ida

Ida er som person meget nervøs for at møde folk, så hun er nødt til at føle, at hun kender dem, før hun tør springe ud i det. Ida og pigen, hun skrev til, var gode til at optage videoer af dem selv, hvor de svarede hinanden, hvilket betød, at af alle de mennesker, som Ida var i kontakt med i hendes ensomme periode, var denne pige den eneste, som hun mødtes med.

”Da vi mødtes, virkede det helt naturligt, netop fordi at vi havde været i samtale før - bare ikke i direkte samtale.”

- Ida

Ved første møde hentede Idas nye veninde Ida, hvor de havde pakket badetøj, håndklæder og drikkelse til en tur på stranden. De købte engangsgrill og pølser, og så sad de ellers på stranden i flere timer, imens de nød musikken og hinandens selskab. Siden er det blevet til mange gode stunder, bl.a. madlavning, filmaftener, gode snakke og meget mere.

”Boblberg er sådan en fin måde at komme i kontakt med folk på, hvor man kan dele interesser og værdier. Den åbner op for muligheden for at søge om flere ting, ikke blot en veninde, men måske en madklub eller noget.”

- Ida

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.732 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her