Boblberg logo
Maria – Festlig nytårsaften med 11 fremmede

Maria – Festlig nytårsaften med 11 fremmede

Maria på 29 år følte, at der skulle ske noget nyt til årets sidste dag. Mange af hendes veninder prioriterede børn og familie, hvilket hun havde fuld forståelse for, men hun havde brug for, at der skulle ske noget helt nyt til nytår, hvorfor hun søgte mod Nytårsvenner.

På Nytårsvenner oprettede hun sin egen bobl og blev hurtigt kontaktet af Casper, der også var i gang med at finde andre at fejre nytår med. Casper var allerede i kontakt med nogle andre, og han foreslog derfor, at de kunne slå sig sammen.

Nytårsaften kom, og de havde fået aftalerne på plads. De var i alt 12, både mænd og kvinder, hvor et par lagde lejlighed til - nogle kendte hinanden, men der var også mange, der ikke kendte hinanden. Maria fulgtes med Casper, og på vejen mødte de en blind mand, som meget pudsigt og overraskende skulle til samme fest. Den blinde fortalte, at han var lidt nervøs, da han ikke var sikker på, hvordan han ville blive taget imod, men der var ingen grund til bekymring.

”Alle havde en fest og lavede sjov og ballade, det var en virkelig god aften. Aftenen levede fuldstændigt op til mine forventninger og mere til.”

- Maria

De hørte dronningens nytårstale sammen, spiste snacks, havde en god middag, lavede forskellige lege og dansede til langt ud på aftenen. De har efterfølgende skrevet med hinanden i en gruppechat, og de er alle enige i, at de skal holde en reunion.

Da Maria besluttede sig for at oprette sig på Nytårsvenner, havde hun sine bekymringer, men det blev bare til sådan en god oplevelse med de sødeste mennesker.

”Fantastisk idé, jeg er ikke ensom og har et stort netværk, men det her var lige mig.”

- Maria

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.250 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her