Boblberg logo
Heidi – Ligesindet veninde under hård periode med diskusprolaps og fyring fra job

Heidi – Ligesindet veninde under hård periode med diskusprolaps og fyring fra job

Heidi på 52 år fik slem corona med indlæggelse, som udløste en diskusprolaps, der trykkede på hovednerven ned til benene, som gjorde, at hun havde svært ved at gå. Heidi blev opereret for det, og det tog noget af smerten, men nerverne er skadet i benene, hvorfor hun fortsat har mange smerter. Heidi er af den grund blevet fyret, og efterfølgende blevet overflyttet til et ressourceforløb i kommunen, hvor de afholdt et stormøde, hvor en af dem foreslog Boblberg. Heidi har altid været vant til at omgås mennesker i sit arbejdsliv, så det var svært for hende ikke at være i kontakt med andre mennesker, hvorfor hun tænkte, Boblberg var en god idé.

”Det var grænseoverskridende, men hvad var det værste, der kunne ske? Det var stadig nogle grænser, der skulle overskrides, og derfor oprettede jeg ikke en bobl, men skrev kun til andre.”

- Heidi

Efter et par dage, hvor Heidi havde kigget lidt rundt på Boblberg, var der én, der blev ved med at vende tilbage til. Heidi kontaktede Janne, og de havde en rigtig god kemi på skrift. Jannes søster gik desværre bort i den periode, hvor de fik kontakt, så de skrev sammen under sorgen, og da Janne var klar og havde overskud, aftalte de at mødes.

Det blev et møde over alt forventning, da de havde mange ting og udfordringer tilfælles. Det kom dem til gode, at de havde lært hinanden så godt at kende inden.

”Det viste sig, at jeg har passet to af Jannes børnebørn – verden er lille!”

- Heidi

I og med at Heidi og Janne har mange af de samme udfordringer, har de kunne åbne sig mere overfor hinanden og forstå hinanden meget bedre. Janne har få, men tætte rigtig gode veninder, men ikke nogen, der kan forstå hende lige så godt som Janne.

Heidi og Janne mødes til gåture, shopping, cafébesøg og hjemlig hygge. De respekterer også hinandens nej til at mødes, hvis kroppen bare ikke vil med den dag.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.025 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her