Boblberg logo
AIkido - kampkunst for alle aldre

AIkido - kampkunst for alle aldre

Vestfyn Aikikai træner i Vissenbjerghallerne hver onsdag og søndag. Kom og vær med og oplev god fysisk grundtræning som vil forbedre dit mentale og fysiske velbefinden og give dig masser af gode oplevelser sammen med nye venner.

Alder, køn, fysik og erfaringsniveau er ligemeget. Der er ikke nogen, der ikke kan få noget ud af aikido. Det kan trænes meget fysisk, men også være udgangspunkt for at reflektere over, hvordan vi generelt omgås andre mennesker. I familien, på jobbet og alle andre steder. Det der er vigtigt i Aikido er, hvad DU bringer med, og hvordan du gennem træningen arbejder på at få det bedst mulige ud af dit potentiale.

I 2018 vandt et af vores medlemmer Fynske Banks Kammeratskabspris. Det er vi stolte af, for vi lægger stor vægt på at være omsorgfulde, venlige og imødekommende. Ja - helt kort: gode kammerater.

Aikido er en moderne Budo fra Japan grundlagt i 50'erne og 60'erne. Den er et opgør med den destruktive mentalitet i nogle former for kamptræning og det fokus der tit er på at vinde i kampsport. Til gengæld handler den om at lære at genkende og forstå sine egne og andres grænser gennem en træning, der udfordrer os i små skridt så vi får øget vores selvtillid og samtidigt har fokus på at vise hensyn og ligefrem omsorg over for angriberen, når det er muligt.

Derfor kalder vi Aikido for en kampkunst. Gennem at træne låse, kast og andre måder at håndtere angreb på lærer vi vigtige ting om os selv og lærer at gå igennem mere end vi selv troede var muligt.

For at høre mere kan du kontakte os på vores hjemmeside eller bare møde op til træning.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.546 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her