Boblberg logo
BorgerCafeen, Odensevej 10,Søndersø

BorgerCafeen, Odensevej 10,Søndersø

Kære Søndersø-Borgere

Vil I være med til at skabe mere liv, aktivitet og fællesskab i vores by. Synes I, der sker for lidt i Søndersø, så meld jer ind i Søndersø Borgerforening og/eller kom med gode forslag og ideer til nogle fælles aktiviteter - og ikke mindst deltag i og bak op om arrangementerne og vær med til at sætte dit præg på en positiv udvikling af livet og sammenholdet i Søndersø by. Alle- også ikke medlemmer - er velkomne i BORGERCAFÈN, Odensevej 10, som holder åbent fredage og lørdage eftermiddage. Formålet med Cafeen er, at alle aldre kan benytte den og mødes over en hyggelig snak, et spil skak, bob, ludo, kort, rafling, brætspil m.m. Kom og mød din nabo, tag din ven med og hyg jer i Cafeen - alle aldre er velkomne, og der er legetøj til børnene. Udover at spille spil og hyggesnakke kan man købe is, kaffe/te/cacao/cola, kage, chokolade m.m.

Cafeen passes af frivillige, og vi har forskellige arrangementer i løbet af året, f.eks. børneløb, fam.cykeltur, foredrag, koncerter og fast om lørdagen håndarbejdsCafè og 1. lørdag i hver måned banko - kom og deltag - alle er meget, meget velkomne til at være med til at skabe liv, fælles oplevelser og sammenhold. Vi arbejder på at oprette en "Kortklub" whist, rafling, bob m.m. fredag eftermiddag - ring endelig hvis du vil deltage.

Håber vi ses i BorgerCafeen - har du ideer til aktiviteter i Cafeen, så ring til ida tokehøj, tlf. 2446 0698 eller skriv til sondersoborgerforening@gmail.com.

Ida Tokehøj, formand

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.613 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her