Boblberg logo
Lollands Friluftgruppe - Voksen

Lollands Friluftgruppe - Voksen

Lollands friluftgruppe har eksisteret siden april 2016 for børn og unge men nu går vi i krig med vores første arrangement for Voksne, Så har du lyst til at komme med i naturen og lave god mad i godt selskab så læs med her:

Lollands Friluftgruppe (voksengruppen over 18 år)

Vi mødes 1 gang hver anden måned

Hvor alle hjælper med til og korkæler os selv, laver god mad over bål og hygger i naturen til vi bliver trætte/eller dagen efter.

DET ER EN HYGGETUR IKKE EN DRUKTUR

( Men socialt samvær i naturen)

men det kan gå galt og ingen skal køre bil når man har drukket så hvis man drikker mere end man må køre bil efter loven bliver bilen og sover til dagen efter. ( Husk sovepose og lilleunderlag til jer selv)

Alle skal være medlem af Lollands friluftgruppe,(første tur behøver man ikke være medlem man må selvfølgelig komme og kigge men man betale for maden) det koster 150,- pr halve år at være medlem og ca. 100,- pr. tur for mad og lidt øl, billig vin. ( ønsker man dyr vin/andet, medbringes det for egen regning).

Da det er børne/unge gruppens faciliteter vi bruger, går evt. overskud til en tur/fest for hele Lollands Friluftgruppe 1 gang om året.

PS: ALLE deltager i at rydde op dagen efter eller inden man tager hjem.

Planen er at vi skal ud i naturen og se, mærke, røre, dufte og smage forskellige ting, det kan være vi tager til Møns Klint, Avnø eller andet sted og ser på naturen inden vi laver mad og evt. overnatter på vores ture.....alle er velkommen med gode ideer til ture/udflugter.

Læs evt. mere på vores hjemmeside:

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 612.966 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her