Boblberg logo
Horsens husflid søger nye medlemmer

Horsens husflid søger nye medlemmer

Jeg hedder Karin Johannesen og er formand for Horsens Husflidsforening.

Horsens husflid er en ca. 40 år gammel forening der er delt i 2 grupper, en trægruppe og en håndarbejds gruppe. Vi har til huse i Bankagerskolen i Horsens. Trægruppen er i sløjt lokalet og håndarbejds gruppen er i håndgerning, og vi alle drikker kaffe sammen. Vi har hver i sær kaffe og kage med.

Trægruppen er på skolen hver onsdag og håndarbejds gruppen er der hver anden onsdag. Trægruppen startede d.2/9-20 og håndarbejde starter d.9/9-20.

Vi møder kl 19,00 til kl 21,30.

Da jeg ikke laver ting i træ, kan jeg ikke fortælle så meget om det, så hvis du har spørgsmål så kontakt mig og du kan få et mobilnr til nogen der kan.

I håndarbejds gruppen har vi et program, men har man ikke lyst til at lave hvad der er på programmet, laver man bare lige det man selv vil. Vi har altid nogle der laver anden ind det vi andre laver.

Vi lave programmet sammen så aller er med til at bestemme, det har vi fundet ud af virker bedst. Normalt koster det 100 kr pr husstand om året at være medlem, men i år er det gratis.

Lidt eksempler på hvad vi har lavet i årens løb, Hækle, Strik, sy, patchwork,

løbbinding, notesbøger, ståltrådstræ, juletræ i træ, moshjerter, beton, og jeg kan blive ved, så lyder det her som noget du kunne tænke dig at være med til, så mød op. både inde i trægruppen og håndarbejds gruppen. Du er også velkommen til at kontakte mig hvis du har nogle spørgsmål.

HÅBER VI SES. VH. KARIN JOHANNESEN.

Mail: lips@hafnet.dk

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.261 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her