Boblberg logo
Rådgivning til foreninger

Rådgivning til foreninger

Har du en forening eller et socialt projekt? Har I spørgsmål, brug for sparring eller vil I have et par ekstra øjne på jeres næste ansøgning?

Vi hjælper med fx:

- Opstart af foreninger

- Projektudvikling

- Vedtægter

- Generalforsamling

- Bestyrelsesarbejde

- Rekruttering og fastholdelse af frivillige

- Fundraising

- Synlighed og kommunikation

- Regnskab for foreninger

- Netværksdannelse og - samarbejde

Book et møde med vores frivillig- og foreningskonsulent ved at ringe eller sende os en mail (srb@sr-bistand.dk eller 35397197)

Første møde er gratis, derefter beder vi jer melde jer ind. Et medlemskab koster kun 100 kr. om året. Som medlem kan I deltage i møder og kurser samt få mere sparring. Yderligere kan I låne vores lokaler helt gratis!

Hvem er vi?

Frivilligcenter SR-Bistand er en frivillig, social forening, som yder gratis og professionel bistand til mennesker, samt inspiration og støtte til lokale foreninger.

Frivilligcenter SR-Bistands mission er at skabe rammer et stærkt og mangfoldigt civilsamfund, hvor alle borgere og foreninger har mulighed for at udøve aktivt medborgerskab gennem frivillighed.

Derudover yder vi dagligt gratis hjælp og rådgivning til borgere, som står i vanskelige livssituationer gennem vores gratis retshjælp og social-juridiske rådgivning.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.264 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her