Boblberg logo
Gratis Karatetræning

Gratis Karatetræning

Vi fejre vores nye gulv. Derfor bliver du inviteret til at komme og prøve at træne karate gratis i tre måneder.

Der er et godt fællesskab i klubben, med god fordeling af mange børn, unge og voksne.

Alle kan træne karte uanset alder, køn, religion eller fysisk form.

Karate er ubevæbnet selvforsvar og en krigskunst. Gennem karatetræning lærer man at forsvare sig selv. Ens sind, krop og den personlige karaktér styrkes. Træningen foregår med samme ånd og disciplin som i Japan. Vi træner mandag og torsdag fra 18.30-19.30.

Der er mange gode grunde til at unge går til karate. Man kan dyrke karate hele livet, starte og holde pauser som det passer en selv i ens voksenliv. Flere i vores klub har trænet karate i 10, 20 og 30 år. Nogle er startet som børn andre som unge andre igen som voksne.

Fysisk

Man træner med sig selv og i forhold til sig selv, og sin egen smidighed, hurtighed, balance og koordinering, men man gør det sammen med hinanden. I karate hjælper man hinanden til at blive bedre. I vores klub er der også godt kammeratskab, sjov, rart uforpligtende samvær, som man kan deltage i som det passer ind i ens ungdoms eller voksenliv. Man kan også holde pauser fra sin karate træning og komme igen.

Dojoen har sine egne regler

Når vi går i Dojoen er der stramme regler. Når vi alle tager gi (træningsdragten) på, træder vi ud af vores voksenliv og holder et øjeblik fri fra disse. Vi er ligeværdige men hierarkisk ordnende. Den øverst graduerede (du kan se det på bælte farven og rækkefølgen vi står i inde i Dojo'en) bestemmer i forhold til de lavere graduerede.

Karaten er kampsport

Først når man har styr på hvordan man bruger sine karate færdigheder kæmper man frikamp. Karate er selvforsvar det ses ved at alle kata'er altid starter med en parade.

Fri entré.

Ringsted Shotokan Karate-Do Kai J.K.A, Bøllingsvej 47, 4100

Mød op ved træningstiden 18.30 i løstsiddende tøj. Vi glæder os til at se dig.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.264 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her