Boblberg logo
Tisvilde Hegn Orienteringsklub

Tisvilde Hegn Orienteringsklub

Dette er en klub for orienteringsløb, men vi laver også en masse andet, så der er stort set mulighed for al slags træning til en meget billig penge.

Om mandagen har vi kombineret hockeykamp, WorkOutMoves og styrketræning med afsluttende udstræk og afspænding på den gamle skole i Tisvildeleje.

Om tirsdagen er der orienteringsløb efter kort med baner af alle længder og sværhedsgrader i forskellige nordsjællandske skove og altid med mulighed for at få en instruktør med rundt.

Om torsdagen er der intervaltræning for alle løbeniveauer fra nybegynder til elite fra Skovporten ved Tisvilde Hegn.

Om fredagen er der Hegnsjoggerne, som er en formiddags orienteringsløbstræning for klubbens ældre og øvrige, der har fri fredag formiddag.

Om søndagen er der orienteringsløbstræning for alle med fokus på nystartede og unge løbere, men der er baner for alle, og det foregår fra Naturrummet på Tisvildeleje Strand.

Ud over disse faste ugentlige træninger, som man frit kan vælge og vrage imellem, sker der en masse andet sjov i denne meget aktive klub med et helt unikt fællesskab og sammenhold.

For yderligere info om klubbens mange aktiviteter se klubbens hjemmeside eller kontakt Ea på 48 714 714 eller barmie@outlook.dk

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.016 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her