Boblberg logo
Røde Kors Køge familienetværk

Røde Kors Køge familienetværk

I hele landet oplever Røde Kors et stigende antal børnefamilier, der er i en social udsat situation, og som derfor beder om støtte og hjælp i hverdagen. Ved at støtte familierne kan vi hjælpe børnene og deres forældre til bedre trivsel og livsvilkår. Derfor oprettede Røde Kors Køge et familienetværk i april 2013, som er et netværk for børnefamilier, der har behov for et frirum, ekstra hjælp i hverdagen, sociale oplevelser og eventuel sparring.

Familienetværket spreder glæde i en hård tid, hvor hverdagen kan være svær at få til at hænge sammen. Netværket består af frivillige, som vil hjælpe og være med til at støtte dig og dine børn. Som forælder kan du få sparring og hyggeligt samvær, mens børnene kan få lektiehjælp eller spille et spil sammen med andre børn og voksne.

Hvis du er nysgerrig på familienetværket, kan du kigge indenfor i Den Gule Hal, som ligger ved Sdr. Molevej og Strandpromenaden 1. Vi mødes sidste torsdag i måneden fra kl. 16 til 19. Eftermiddagen slutter med gratis fællesspisning.

Hvis din familie kunne tænke sig at være en del af familienetværket så skal du bare skrive til Helle på hechro@live.dk.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 612.974 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her