Boblberg logo
Nibe Boldklub

Nibe Boldklub

Der findes næppe nogen sportsklub, der kan fungere uden frivillige. Nibe Boldklub er ingen undtagelse. Alle taler om Tordenskjolds Soldater. Dem har vi også i Nibe. Men en gang imellem falder selv de største soldater og nye må til.

Nibe Boldklub vil gerne forsøge os af denne nye vej om vi kan finde nye frivillige, der vil være med til at støtte op om og udvikle en fodboldklub med over 500 medlemmer. Det bliver spændende om det giver positiv respons. Vi krydser fingre, for vi mener også at vi har rigtig mange interessante "jobs" på hylderne. Og de fleste giver god bonus på et CV.

Når vi skriver jobs i citationstegn, så er det fordi, det jo ikke er tale om deciderede lønnede jobs, men helt tomhændet kommer du ikke fra et "job". Nogle "job" er helt frivillige, men kan blive belønnet med en gave eller måske et gratis kontingent. Andre "jobs" kan have en mindre godtgørelse hæftet på sig, ligesom noget transport, kan blive godtgjort. Og endelig kan der være lidt større "jobs" med større ansvar, der godt kan måle sig med et rigtigt job i det lokale supermarked.

Som ulønnet formand synes jeg noget af det fede, er at møde en masse andre mennesker. Børn, unge, ældre, kendte, spændende, der alle sammen på hver deres måde, giver mig så meget retur. Der er bestemt også de sure aftener, hvor pligterne som formand bare skal laves, men det er intet at regne, når jeg i byen, møder og snakker med rigtig mange mennesker. Jeg lover dig, at dit sociale netværk bliver mangedoblet, når du gør din entré i vores klub.

I 2019 fylder klubben 100 år og alene det betyder mange nye spændende opgaver, hvor nogle af dem er én-gangsopgaver.

Nibe Boldklub har også lavet en frivilligedspolitik, som du kan finde her: http://www.nibeboldklub.dk/frivillig/frivillighedspolitik/

På http://www.nibeboldklub.dk/frivillig/ vil du kunne finde et overblik over nogle af opgaverne vi har i klubben.

Vi vil løbende oprette "jobs" her i boblerne. Følg med og måske finder du noget interessant, som du gerne vil byde ind med.

Jeg glæder mig til at snakke med dig på 20959951 eller knud@nibeboldklub.dk.

Vh

Knud Tobiasen

Formand

Nibe Boldklub

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.655 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her