Boblberg logo
FKIF Badminton

FKIF Badminton

FKIF er en de mest levende og sociale badminton klubber i hovedstadsområdet. At den så også er en af de billigste gør vel heller ikke noget.

Her er plads til alle niveauer, idet vi kan tilbyde spil fra elite- til motionsniveau. Dette sammen med en masse ligesindede og dedikerede badmintonspillere.

Vores afdeling for Børn & Unge har en rigtig dygtig trænerstab, der sørger for at alle børn kommer godt igang med verdens bedste spil. Dette kan gøres allerede fra helt lille, hvor vores "Miniton" træning er særdeles populær. Det er også her at forældrene deltager, hvilket giver mulighed for at lave en god gang motion sammen.

Hører du til dem som har spillet længe og har et højt niveau, ja så er FKIF også en mulighed for at få afprøvet dine evner yderligere. Til den kommende sæson er vores 1. senior hold at finde i Danmarks Serien og 2. senior spiller i Københavns Serien. Derudover kommer der 5 seniorhold yderligere, så alle burde kunne få lysten styret.

Er du blevet voksen, det vil sige over 40 år, så har vi en stor og velfungerende veteranafdeling. Her er vores 1. veteran i 40, 50 og 60+, placeret i kredsens øverste række. Her møder spillerne tidligere koryfæer indenfor sporten. Derudover er der 4 yderligere hold i både 40+ og 50+ rækkerne, samt et hold mere i 60+ hvis du er rigtig voksen.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 612.973 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her