Boblberg logo
Fortæl for livet.

Fortæl for livet.

Har du lyst til at blive en del af en lille gruppe og dele fortællinger fra dit liv, som vækker genklang hos andre?

Måske tænker du: ”Jeg har da ikke noget særligt, at fortælle…”, men vi har alle noget at fortælle. Alles liv består af fortællinger – fortællinger om barndom, ungdom, kærlighed og arbejdsliv - særlige minder, der gør os til dem vi er. Minder, som langt de fleste kan genkende og spejle sig i.

Ved at dele fortællinger fra ens liv med andre, oplever mange, at finde et fællesskab fortællerne imellem og måske endda blive klogere på hændelser fra eget liv.

HVAD ER LIVSFORTÆLLEGRUPPER I PRAKSIS?

Livsfortællegrupper består af 4-6 deltagere, der mødes en gang om ugen i ca. 1,5 time. Grupperne mødes 10 gange, og der vil være en gruppeleder til at guide deltagernes fortællinger. Deltagerne vælger selv emnerne, og det er helt frivilligt hvor meget man ønsker at dele. Deltagerne har tavshedspligt, ligesom tillid og gensidig respekt i grupperne er en forudsætning.

Vi starter livsfortællegrupper op løbende fra september 2020, så kontakt os allerede i dag for mere information og tilmelding Susanne Aasholm & Tove Hansen

Alle der har lyst til at dele fortællinger fra sit liv og lytte til andres fortællinger kan deltage.

Livsfortællegrupperne er et samarbejde imellem "kontakt mellem Mennesker", Røde Kors, Kræftens Bekæmpelse og Ældre Sagen.

Kontakt

Susanne Aasholm tlf. 21 93 77 20 &

Tove Hansen tlf. 51 79 16 60

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.574 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her