Boblberg logo
Frivillig på Børnebondegården

Frivillig på Børnebondegården

Børnebondegården Dortheasminde er en almennyttig forening oprettet i 2010, vi bor i Serridslev lidt uden for Horsens ( bus nr. 202 går lige til døren). Vi bor på Serridslevvej 41 hvor vi har en 4 længet gård, en stor have og indhegninger til vores dyr.

Børnebondegården har åben året rundt, og besøges både af privatemedlemmer og dagplejer, børnehaver, skoler, plejehjem mv.

Vi har en del dyr; Kaniner, marsvin, høns, ænder, gæs, duer, geder, får, heste, æsler som besøgende kan komme helt tæt på.

Vi har brug for frivillige til at hjælpe med at foder dyrene samt modtage og hygge om vores besøgende så de får en god oplevelse når de besøger gården.

Vi har også en stor have, så hvis du har lyst til at anlægge et stykke have og gro dine egne grønsager er du også velkommen til dette, bare du inddrager vores besøgnede i dit projekt.

Vi holder bål aften hver torsdag aften hvor vi laver mad over bål eller tænder op i vores pizza ovn og laver de lækreste pizzaer

Mulighederne er mange og som frivillig kan du få ejerskab i gården. Vi er åben for nye projekter, om du er ung eller ældre spiller ingen rolle, vi mener at mangfoldighed er en ressource der er med til at få projekter til at vokse.

For flere oplysninger på vores hjemmeside.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.251 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her