Boblberg logo
Frederiksberg Badminton klub

Frederiksberg Badminton klub

Frederiksberg Badminton Klub er en levende og social badmintonklub med plads til alle niveauer fra elite- til motionsniveau samt børn og ungdom. Spil sammen med en masse ligesindede og dedikerede badmintonspillere.

Frederiksberg Badminton Klub (FBK) blev stiftet den 5. oktober 1932 og er en af de fire gamle klubber, der indførte badmintonspillet i Danmark.

FBK spillede i starten på forskellige skoler på Frederiksberg (Howitzvej skole, Frederik Barfods Skole og Fuglevangsvej Skole), men her blev forholdene for små, hvorfor FBK besluttede at bygge egen hal. Hallen stod færdig september 1933 og var en badmintonhal med to baner. Man fandt dog hurtigt ud af at der var behov for mere plads, hvorfor der er blevet udvidet med klublokaler, omklædningsfaciliteter og cafeteria i 1972. Først i oktober 1999 blev FBK hallen udvidet til den hal med fire baner, du ser, når du kommer ned i FBK, der er beliggende på Rolighedsvej 31, 1958 Frederiksberg C.

I dag har FBK 500+ medlemmer fordelt i en ungdomsafdeling, seniorafdeling, veteranafdeling, 60+ afdeling samt baneudlejning. FBK bliver drevet af frivillige, hvorfor det også er frivillige, der sidder i klubbens bestyrelse og udvalg. FBK har et ungdomsspilleudvalg (USU), seniorspilleudvalg (SPU), veteranspilleudvalg (VTU) og 60+ Udvalg (TPU). Læs mere om disse under de enkelte afdelinger.

Læs mere om badminton i FBK på vores hjemmeside.

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.642 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her