Boblberg logo
Akroyoga Frederiksberg

Akroyoga Frederiksberg

Akroyoga er en relativt ny bevægelsesform, som kombinerer elementer fra yoga, akrobatik og thai-massage. Man kan dele akroyoga op i “solar” og “lunar” praksis, (hhv. sol og måne) hvor den første lægger vægt på akrobatiske, kraftfulde og dynamiske elementer, og den sidste lægger vægt på mere bløde, overgivende og følende kvaliteter. Det er oftest det akrobatiske i akroyoga, som er mest synligt, især fordi mange synes, det er så sjovt. Men vil man ikke kun op og flyve højt og udfordre sin frygt, er der et væld af lækre måder at massere og strække hinanden, både i luften og på gulvet, som man kan lære, hvis man gerne vil have hele akroyoga-pakken.

Når man dyrker akroyoga, består den grundlæggende opstilling af tre personer, der har rollerne base, flyver og spotter. Som du kan gætte dig til, skal basen bære flyveren, og spotteren skal stå ved siden af og sørge for, at et eventuelt fald ikke er farligt.

Til hver rolle knyttes forskellige kvaliteter. At være base kræver et roligt, tryghedsskabende temperament, og stabilitet er den primære kvalitet. At være flyver kræver mod og tillid, en villighed til at lade sig blive båret og stole på “underlaget”. At være spotter kræver først og fremmest nærvær og styrke, da man er den, som skal kunne gribe, altså facilitere en sikker læringsproces for de andre. For alle er lyttekunsten et smukt mål at have for … øre, når man træner sammen – god, venlig kommunikation!

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.576 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her