Boblberg logo
Er du vores nye butiksleder?

Er du vores nye butiksleder?

Vi er en gruppe af engagerede frivillige, der søger en butiksleder til vores dejlige Røde Kors- butik på Nordre Frihavnsgade.

Butikken sælger lækkert genbrugstøj og tilbehør, og står flot og nyrenoveret. Da vores nuværende leder desværre skal andre veje, mangler vi dig, der kan sætte nogle timer af om ugen til forskellige administrative opgaver - og selvfølgelig hygge og snakke med os over en kop kaffe.

Du behøver ikke være en ørn til regnskaber eller butiksdrift - det vigtigste er, at du har et stort hjerte, kan lide at snakke sammen med mennesker, og har lyst til at samle et stort fællesskab af glade mennesker omkring dig.

Al overskud fra vores butik går ubeskåret til vores sociale projekter i København. Det er f.eks. indsatser for hjemløse, offerrådgivningen samt fællesskaber for ældre og udsatte. Så udover et varmt fællesskab med højt til loftet kan vi tilbyde et frivilligt arbejde, hvor din indsats kan mærkes hos de mennesker der har allermest brug for hjælp.

Hvis du har lyst til at være en del af vores sammenhold må du meget gerne skrive, så tager vi en snak over en kop kaffe.

Kærlig hilsen Røde Kors-butikken Nordre Frihavnsgade

genbrug.rkh@rodekors.dk

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.635 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her