Boblberg logo
ÆLDRE SAGEN BILLUND

ÆLDRE SAGEN BILLUND

i er en lokalafdeling af den landsdækkende, almennyttige organisation Ældre Sagen. Vi er uafhængige af partipolitik, religion og etniske forhold. Lokalafdelingen i Billund har i løbet af 2020 rundet 1600 medlemmer, og vi har omkring 50 frivillige. Bestyrelsen har 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 suppleanter - derudover 1 kasserer, der ikke er medlem af bestyrelsen. Vi arbejder for, at alle voksne - uanset alder - skal have retten til at bestemme over egen tilværelse. Vi er garanter for, at nogen vil tale ældre medborgeres sag.

Lokalbestyrelsen og kontaktpersonerne har igangsat rigtig mange aktiviteter og arrangementer - eksempelvis forskellige motionstilbud, kort/brætspil, It-aktiviteter, Søndagstræf, Spis Sammen, udflugter, generationsmøder/skoleven, indkøbs- og besøgsvenner, kørestolsskubbere og meget mere. Alle aktiviteter fremgår af vores hjemmeside. Vore frivillige beskæftiger sig med de områder, som hver især har mest lyst til - de gør en stor indsats, og vi kan næsten altid bruge flere.

Vi støtter dem, som ønsker kontakten og som gerne vil deltage i aktiviteter og arrangementer. Vi forsøger også at udbrede vore tilbud til dem, der måske ikke selv har overskud til at rette henvendelse.

Vi er social- og sundhedspolitisk aktive og følger, om ældre medborgere i lokalområdet får de lovbestemte ydelser, og vi giver udtryk for Ældre Sagens holdninger over for politikerne og i medierne.

Forslag eller kommentarer til vore aktiviteter og arrangementer modtages gerne.

Kontakt:

Frede Nørskov

42945086

frede.noerskov@gmail.com

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.551 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her