Boblberg logo
FDC Frederikshavn Dart Club

FDC Frederikshavn Dart Club

Vores klub har eksisteret siden halvfemserne, bedre kendt som Mølledart. Vi har været en af de førende klubber i landet gennem flere år inden for Dansk Arbejder Idræt - også kendt som DAI.

FDC-Dart Club blev startet i oktober 2011 og brød dermed kontakten med boligforeneingen, som Mølledart var afhængig af. Vi er nu medlem af Dansk Dart Union (DDU), som vi tror, kan give vores klub en bredere udvikling, end den vi har i dag. Ved siden af spiller vi stadig turnering i DAI hvert år.

Vi er en dartklub, som har plads til alle - store som små - hyggespillere, øvede spillere og elitespillere. Der er intet krav til, hvordan du spiller – bare du har lyst til at spille dart, så er du meget velkommen i dartklubben.

Vi gør meget for, at alle skal føle sig velkommen i klubben fra den først dag. Tonen er omgængelig, så alle kan deltage i klubbens sociale liv.

Der er ikke noget krav om medlemskab fra "dag ét" – du kan føle dig frem, om klubben er noget for dig, inden du siger ja til medlemskab af klubben.

Vi har en Facebook-gruppe, som kun er tilgængelig for vores medlemmer. Her vil al information til medlemmerne blive givet.

Der er også en åben Facebook, som alle kan se. Den kommer du til på FDC-DART Frederikshavn. Her kan du se, hvad som sker offentligt - blandt andet stævner og turneringer, som afholdes ud over DDU.

Klubben har faste træningstider:

Mandage fra kl.: 19:00 til 23:00

Torsdage fra kl.: 18:30 til 23.00

Vi håber det kan være interessant for dig og du er velkommen til at besøge os på

Is Stadion

Skøjtealleen 4

9900 Frederikshavn

Kontakt os gerne på mail post@fdc-dart.dk for nærmere information - eller på telefon 31 15 05 90

Med venlig hilsen

FDC - Frederikshavn Dart Club

Tilmeld dig og kontakt foreningen

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.290 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her